create account


advanced mode

Nyebutkeun "teu" pikeun hal nu geus pernah diusahakeun by feby

View this thread on steemit.com
View on official site
· @feby ·
$0.77
Nyebutkeun "teu" pikeun hal nu geus pernah diusahakeun
Nyebutkeun "teu" pikeun hal nu geus pernah diusahakeun

Butuh hiji pamisah kadua ngomong "enya", tapi naha urang nyebut "teu" pikeun kasempetan nu berpotensi alus?

Maksad abdi, urang bisa manggihan cinta dina kahirupan urang ngaliwatan tanggal aplikasi. Atawa urang bisa manggihan hiji hal anu sagemblengna dina kontrol urang. Atawa sugan we nyadar kumaha gawé kami saméméhna teu luyu jeung gaya hirup urang ayeuna.

Kuring ngomong, lamun aya hiji hal nu pernah nyobaan, naha henteu eta? Naon nu awon nu bisa lumangsung? A runtah waktu? Kaleungitan duit?

Naon ieu, éta teu bisa ngéléhkeun pangalaman anjeun meunang ti nyobian hal anyar. Jeung pangalaman naon nu bakal propel anjeun ka arah nu hirup leuwih worthwhile.

Teu nyebut, Anjeun gaduh carita leuwih narik babagi.
👍  , , , , , , , , , , , , , , , ,
json_metadata{"tags":["esteem","sunda","carita"],"app":"esteem/1.6.0","format":"markdown+html","community":"esteem"}
created2018-05-16 16:22:24
active2018-05-17 09:54:27
last_payout2018-05-23 16:22:24
depth0
children1
net_rshares0
vote_rshares0
children_abs_rshares0
cashout_time1969-12-31 23:59:59
max_cashout_time1969-12-31 23:59:59
total_vote_weight0
reward_weight10,000
total_payout_value0.619 SBD
curator_payout_value0.151 SBD
author_rewards205
net_votes17
root_authorfeby
root_permlinknyebutkeun-teu-pikeun-hal-nu-geus-pernah-diusahakeun-735ffdf1b96e
max_accepted_payout1,000,000.000 SBD
percent_steem_dollars10,000
allow_repliestrue
allow_votestrue
allow_curation_rewardstrue
beneficiaries
0.
accountesteemapp
weight1,000
root_title"Nyebutkeun "teu" pikeun hal nu geus pernah diusahakeun"
pending_payout_value0.000 SBD
total_pending_payout_value0.000 STEEM
author_reputation91,433,417,287
promoted0.000 SBD
body_length0
reblogged_by[]
author_curate_reward""
vote details (17)

vote your-acct "feby" "nyebutkeun-teu-pikeun-hal-nu-geus-pernah-diusahakeun-735ffdf1b96e" 100 true
post_comment your-acct "re-feby-nyebutkeun-teu-pikeun-hal-nu-geus-pernah-diusahakeun-735ffdf1b96e-20180525t091126384z" "feby" "nyebutkeun-teu-pikeun-hal-nu-geus-pernah-diusahakeun-735ffdf1b96e" "" "your reply.." "{}" true

View on official site
@steemitboard ·
Congratulations @feby! You have completed some achievement on Steemit and have been rewarded with new badge(s) :

[![](https://steemitimages.com/70x80/http://steemitboard.com/notifications/posts.png)](http://steemitboard.com/@feby) Award for the number of posts published

Click on any badge to view your own Board of Honor on SteemitBoard.

To support your work, I also upvoted your post!
For more information about SteemitBoard, click [here](https://steemit.com/@steemitboard)

If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word `STOP`

> Upvote this notification to help all Steemit users. Learn why [here](https://steemit.com/steemitboard/@steemitboard/http-i-cubeupload-com-7ciqeo-png)!
json_metadata{"image":["https://steemitboard.com/img/notifications.png"]}
created2018-05-17 09:54:27
active2018-05-17 09:54:27
last_payout2018-05-24 09:54:27
depth1
children0
net_rshares0
vote_rshares0
children_abs_rshares0
cashout_time1969-12-31 23:59:59
max_cashout_time1969-12-31 23:59:59
total_vote_weight0
reward_weight10,000
total_payout_value0.000 SBD
curator_payout_value0.000 SBD
author_rewards0
net_votes0
root_authorfeby
root_permlinknyebutkeun-teu-pikeun-hal-nu-geus-pernah-diusahakeun-735ffdf1b96e
max_accepted_payout1,000,000.000 SBD
percent_steem_dollars10,000
allow_repliestrue
allow_votestrue
allow_curation_rewardstrue
beneficiaries[]
root_title"Nyebutkeun "teu" pikeun hal nu geus pernah diusahakeun"
pending_payout_value0.000 SBD
total_pending_payout_value0.000 STEEM
author_reputation9,609,792,061,862
promoted0.000 SBD
body_length0
reblogged_by[]

vote your-acct "steemitboard" "steemitboard-notify-feby-20180517t095427000z" 100 true
post_comment your-acct "re-steemitboard-steemitboard-notify-feby-20180525t091126389z" "steemitboard" "steemitboard-notify-feby-20180517t095427000z" "" "your reply.." "{}" true


created by @roadscape