create account

Minangka seneng bocah-kaendahan by schmidt2015

View this thread on steemit.com
· @schmidt2015 ·
$14.05
Minangka seneng bocah-kaendahan
Iku bakal dadi mangsa liya dino,
Taun bakal koyone kosong.
Lan apa ana titik wutuh saka urip?
Putih frost bakal nutupi kowé.
Kalakon saka frasa bakal beku,
Bakal ngencengi ing twilight kelangan,
Snowdrift bakal ndhelikake freshness saka mata – 
Sampeyan ora perlu apa-apa.
Hardens kaya es, katresnan,
Nyawa bakal ora duwe wektu kanggo beku.
Werna abu-abu mundhakaken alis....
Lan tampilan bakal beku salawas-lawase.
Mung dina snowflakes fly,
Supaya nganti spring dicokot sing sethitik kiwa.
Icicles raos ing dodo hang,
Nanging ing jantung mung bisu tega.
Lan ing liyane-mubeng liyane,
Ala kadhemen wis kaiket ing bumi.
Kita padha ora karo sampeyan ... 
Aku ngene tenan perlu, sanadyan.

![1.jpg](https://cdn.steemitimages.com/DQmYC9VHzf9b4yzW6Ze1AJpJ1bznnChcgnuVkFGVyoFrSpo/1.jpg)

Liwat alas swims penting disk rembulan
Sumerep metokake ing snowdrift pink impen.
Krungu carane akeh janjinipun menehi wengi iki
Ngapusi, nanging manis iku dipercaya kanggo wong-wong mau.

Amarga saben uwong sing kepengin kanggo miwiti saka ngeruk
Bill gates kanggo dadi salah siji dina, kanggo mabur menyang rembulan.
Sing mobil sing warata, emas-perak
Sapa sing kepengin kanggo dadi tresna lan menehi anget.

Katon ing beludru langit, lintang-lintang ing kadohan
Sijine request ambegan ing kaca.
Aku ora arep mayuta-yuta, watu larang
Supaya pangarepan saka kabeh wong bisa kawujud.

![2.jpg](https://cdn.steemitimages.com/DQmX5YtUwTLvFCDu2U5rDKQ64fgL8wdGqnjWyS45eWXHmDe/2.jpg)

Liyane bakal teka karo wektu, yen sampeyan duwe ngimpi
Awak kuwat, roh kuwat, enom panas.
Ana bakal dadi akeh moonlit nochek sing ora count
Ayo kita maneh, minangka dina ing taun Anyar ngimpi.

Kabeh bener mesthi, yen sampeyan ngerti ing rahasia:
Ing gesang, ora dadi rakus lan pengin kanggo kabeh
Kelingan cedhak lan ora banget, lawas, enom
Notebook golek notebook lan congratulate wong-wong mau.

![3.jpg](https://cdn.steemitimages.com/DQmNauuDPFGzBPnRGZr859Z9RFSzzBCeY7r8yW2QjLYFR65/3.jpg)

Mbukak tanggalan -
Wiwit Januari.
Ing januari, ing januari
Persil saka salju.
Salju-ing gendheng, ing emper.
Srengenge ing langit biru.
Ing kita house, stoked kompor,
Ing langit kumelun punika tugu.

![4.jpg](https://cdn.steemitimages.com/DQmd8BsXxxjQ4bsmqyYAzpMGwakvzQ1iSSG9vXWXwme8GUK/4.jpg)

Ngremekake sikil bushy salju,
Ing railway crossings,
Panjenenganipun ngenteni kanggo wong kanggo bali
Saka banget dawa trip.
Penasaran-irung, beady mata -
Seething stasiun, piyambakipun sinau mambu.
Kang kene saben dina ing khusus jam.
Karo salju lan udan ing paws.
Panjenenganipun sensitively keno swara saka voices,
Wong mung siji antarane wong-wong mau ora cukup...
Panjenenganipun wis impen ,
kaya asu,
Nanging kepengin kanggo krungu maneh
"Hachi..."
Break, mbukak, dilat ing pasuryan,
Babakan banter karo kabeh asu kang Dodo...
Njagong jejere wong ing emper ,
Ngomong sing aku nenggo...
Lan, mesthi, bakal,
Nalika sawise sawetara sangang taun...
Iku dumadakan kesel mripate bakal nutup...
Kang karo wong Lanang bakal mbukak ing esuke...
Kang mung asu...
Lan dadi pahlawan sandi...
Lan yen ngenteni-ngenteni tanpa ekstra $ 
tembung'...
Ngremekake sikil werna abu-abu saben dinten gesang...
Aku bakal jeneng translated saka atusan basa
Ing tembung siji - Kasetyan...

![5.jpg](https://cdn.steemitimages.com/DQmPegmZzWX9WfQ6LnejzKU7LR2q5JZtJW34w8UXUggRc5K/5.jpg)

Minangka seneng bocah-kaendahan
Mongso kanggo merry paroki,
Minangka iku jenis swarga
Kanggo sing beku banyu!
Karo apa sing bungah dheweke,
Liwat peteng Windows,
Looking ing weather salju!
Lan dumadakan urip lan seneng-seneng
Dheweke nganggo kanggo dheweke kanca ballroom
Lan ngandhani dheweke triumphantly:
"Mangsa wis teka! Mangsa punika!"

![6.jpg](https://cdn.steemitimages.com/DQmSZAZ3tqw9reFJbDNR6ZGMA2s4gS9xdFagYo4ARvUModR/6.jpg)

A lulusan saka alas Diana,
Nyawa bungah, katon,
Kaya mati lapangan.
Mangsa luxuriously salaka;
Kadang autumn kurang
Mlaku-mlaku watara karo gun ora cute.:
Lan udan lan angin roars,
Nanging iku snowed, pamit sabar!
Kang mburu urip,
Lan panjenenganipun ngandika ing admiration:
"Mangsa wis teka! Mangsa punika!"

![7.jpg](https://cdn.steemitimages.com/DQmZA2tSwFsjmYkvNnp8oaFrpSXyb2Wa2A1rW2VCw4LW8kS/7.jpg)

Keuangan Mentri ora resik
Kaya Swarga, nunggu mangsa pori:
Ala bathi saka advertisement saka anggur
Spring lan panas panas:
Petani sing sibuk karo karya;
Panjenenganipun sumerep karo sedih angob
Ceres apik peparingé;
Nanging ing kene iku mangsa - lan unceasingly
Perdagangan kulo miwiti -
Lan dheweke njerit karo bungahaken mabuk:
"Mangsa wis teka! Mangsa punika!"

![8.jpg](https://cdn.steemitimages.com/DQmfJf8bmuz7UL3SkSqw4WEtsBkVy3SnZysxtUMHvea3Xch/8.jpg)

Pet Muse ora bungah
Lan hasrat Muse ora manis
Mongso adhem sing atos kelangan:
Ing alas frost, iku worth kali,
Surem nggawe bisu nang endi wae -
Lan ing ngendi iku penyanyi pesona,
Bungahaken lan Myrtle kanggo wreath?
Panjenenganipun kapandeng mudhun kanggo lemah - ing ara-ara samun,
Aja langit katon ing langit asleep;
Nanging yen wong enom pesenan
Nyawa lan atine dewi
Kanggo ngrameke mangsa bisnis,-
Puisi bungah isa urip
I. inspirasi, siwa:
"Mangsa wis teka! Mangsa punika!

![9.jpg](https://cdn.steemitimages.com/DQmcacnU3hSxBEEKcHhHTCBn8ntejQYeZP4RiD2JmoUWX5i/9.jpg)

**CANON EOS 750D Kit 18-135 IS**
👍  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , and 465 others
👎  
properties (37)
authorschmidt2015
permlinkminangka-seneng-bocah-kaendahan
categoryphotography
json_metadata{"tags":["photography","art","flower","nature","photo"],"image":["https://cdn.steemitimages.com/DQmYC9VHzf9b4yzW6Ze1AJpJ1bznnChcgnuVkFGVyoFrSpo/1.jpg","https://cdn.steemitimages.com/DQmX5YtUwTLvFCDu2U5rDKQ64fgL8wdGqnjWyS45eWXHmDe/2.jpg","https://cdn.steemitimages.com/DQmNauuDPFGzBPnRGZr859Z9RFSzzBCeY7r8yW2QjLYFR65/3.jpg","https://cdn.steemitimages.com/DQmd8BsXxxjQ4bsmqyYAzpMGwakvzQ1iSSG9vXWXwme8GUK/4.jpg","https://cdn.steemitimages.com/DQmPegmZzWX9WfQ6LnejzKU7LR2q5JZtJW34w8UXUggRc5K/5.jpg","https://cdn.steemitimages.com/DQmSZAZ3tqw9reFJbDNR6ZGMA2s4gS9xdFagYo4ARvUModR/6.jpg","https://cdn.steemitimages.com/DQmZA2tSwFsjmYkvNnp8oaFrpSXyb2Wa2A1rW2VCw4LW8kS/7.jpg","https://cdn.steemitimages.com/DQmfJf8bmuz7UL3SkSqw4WEtsBkVy3SnZysxtUMHvea3Xch/8.jpg","https://cdn.steemitimages.com/DQmcacnU3hSxBEEKcHhHTCBn8ntejQYeZP4RiD2JmoUWX5i/9.jpg"],"app":"steemit/0.1","format":"markdown"}
last_update2018-10-31 04:47:21
created2018-10-31 04:47:21
active2018-11-03 07:37:03
last_payout2018-11-07 04:47:21
depth0
children5
net_rshares0
vote_rshares0
children_abs_rshares0
cashout_time1969-12-31 23:59:59
max_cashout_time1969-12-31 23:59:59
total_vote_weight0
reward_weight10,000
total_payout_value11.499 SBD
curator_payout_value2.548 SBD
author_rewards14,649
net_votes526
root_authorschmidt2015
root_permlinkminangka-seneng-bocah-kaendahan
max_accepted_payout1,000,000.000 SBD
percent_steem_dollars10,000
allow_repliestrue
allow_votestrue
allow_curation_rewardstrue
beneficiaries[]
root_title"Minangka seneng bocah-kaendahan"
pending_payout_value0.000 SBD
total_pending_payout_value0.000 STEEM
author_reputation51,246,240,157,551
promoted0.000 SBD
body_length0
reblogged_by[]
author_curate_reward""
vote details (530)
@booster ·
re-schmidt2015-minangka-seneng-bocah-kaendahan-20181031t045238171z
You got a 18.77% upvote from @booster courtesy of @schmidt2015!
#### NEW FEATURE:
You can earn a passive income from our service by delegating your stake in SteemPower to @booster. We'll be sharing 100% Liquid tokens automatically between all our delegators every time a wallet has accumulated 1K STEEM or SBD.
Quick Delegation: [1000](https://steemconnect.com/sign/delegateVestingShares?delegator=&delegatee=booster&vesting_shares=1000%20SP)| [2500](https://steemconnect.com/sign/delegateVestingShares?delegator=&delegatee=booster&vesting_shares=2500%20SP) | [5000](https://steemconnect.com/sign/delegateVestingShares?delegator=&delegatee=booster&vesting_shares=5000%20SP) | [10000](https://steemconnect.com/sign/delegateVestingShares?delegator=&delegatee=booster&vesting_shares=10000%20SP) | [20000](https://steemconnect.com/sign/delegateVestingShares?delegator=&delegatee=booster&vesting_shares=20000%20SP) | [50000](https://steemconnect.com/sign/delegateVestingShares?delegator=&delegatee=booster&vesting_shares=50000%20SP)
properties (36)
authorbooster
permlinkre-schmidt2015-minangka-seneng-bocah-kaendahan-20181031t045238171z
categoryphotography
json_metadata{"app":"booster/2.1.0"}
last_update2018-10-31 04:52:39
created2018-10-31 04:52:39
active2018-10-31 04:52:39
last_payout2018-11-07 04:52:39
depth1
children0
net_rshares0
vote_rshares0
children_abs_rshares0
cashout_time1969-12-31 23:59:59
max_cashout_time1969-12-31 23:59:59
total_vote_weight0
reward_weight10,000
total_payout_value0.000 SBD
curator_payout_value0.000 SBD
author_rewards0
net_votes0
root_authorschmidt2015
root_permlinkminangka-seneng-bocah-kaendahan
max_accepted_payout1,000,000.000 SBD
percent_steem_dollars10,000
allow_repliestrue
allow_votestrue
allow_curation_rewardstrue
beneficiaries[]
root_title"Minangka seneng bocah-kaendahan"
pending_payout_value0.000 SBD
total_pending_payout_value0.000 STEEM
author_reputation34,482,685,285,098
promoted0.000 SBD
body_length0
reblogged_by[]
@acknowledgement ·
fossbot voter comment
I upvoted your post.

Keep steeming for a better tomorrow.
@Acknowledgement - God Bless

Posted using https://Steeming.com condenser site.
👎  
properties (37)
authoracknowledgement
permlinkre-schmidt2015-minangka-seneng-bocah-kaendahan-20181031t051220082z
categoryphotography
json_metadata{}
last_update2018-10-31 05:12:21
created2018-10-31 05:12:21
active2018-10-31 05:12:21
last_payout2018-11-07 05:12:21
depth1
children0
net_rshares-9,952,720,356
vote_rshares0
children_abs_rshares0
cashout_time1969-12-31 23:59:59
max_cashout_time1969-12-31 23:59:59
total_vote_weight0
reward_weight10,000
total_payout_value0.000 SBD
curator_payout_value0.000 SBD
author_rewards0
net_votes-1
root_authorschmidt2015
root_permlinkminangka-seneng-bocah-kaendahan
max_accepted_payout1,000,000.000 SBD
percent_steem_dollars10,000
allow_repliestrue
allow_votestrue
allow_curation_rewardstrue
beneficiaries[]
root_title"Minangka seneng bocah-kaendahan"
pending_payout_value0.000 SBD
total_pending_payout_value0.000 STEEM
author_reputation646,958,509,784
promoted0.000 SBD
body_length0
reblogged_by[]
author_curate_reward""
vote details (1)
@minnowvotes ·
re-schmidt2015-minangka-seneng-bocah-kaendahan-20181102t124718786z
You got a 85.17% upvote from @minnowvotes courtesy of @schmidt2015!
properties (36)
authorminnowvotes
permlinkre-schmidt2015-minangka-seneng-bocah-kaendahan-20181102t124718786z
categoryphotography
json_metadata{"app":"postpromoter/2.1.1"}
last_update2018-11-02 12:47:18
created2018-11-02 12:47:18
active2018-11-02 12:47:18
last_payout2018-11-09 12:47:18
depth1
children0
net_rshares0
vote_rshares0
children_abs_rshares0
cashout_time1969-12-31 23:59:59
max_cashout_time1969-12-31 23:59:59
total_vote_weight0
reward_weight10,000
total_payout_value0.000 SBD
curator_payout_value0.000 SBD
author_rewards0
net_votes0
root_authorschmidt2015
root_permlinkminangka-seneng-bocah-kaendahan
max_accepted_payout1,000,000.000 SBD
percent_steem_dollars10,000
allow_repliestrue
allow_votestrue
allow_curation_rewardstrue
beneficiaries[]
root_title"Minangka seneng bocah-kaendahan"
pending_payout_value0.000 SBD
total_pending_payout_value0.000 STEEM
author_reputation111,651,537,464
promoted0.000 SBD
body_length0
reblogged_by[]
@payforplay ·
re-schmidt2015-minangka-seneng-bocah-kaendahan-20181102t142922863z
You got a 85.64% upvote from @payforplay!
properties (36)
authorpayforplay
permlinkre-schmidt2015-minangka-seneng-bocah-kaendahan-20181102t142922863z
categoryphotography
json_metadata{"app":"postpromoter/2.1.0"}
last_update2018-11-02 14:29:21
created2018-11-02 14:29:21
active2018-11-02 14:29:21
last_payout2018-11-09 14:29:21
depth1
children0
net_rshares0
vote_rshares0
children_abs_rshares0
cashout_time1969-12-31 23:59:59
max_cashout_time1969-12-31 23:59:59
total_vote_weight0
reward_weight10,000
total_payout_value0.000 SBD
curator_payout_value0.000 SBD
author_rewards0
net_votes0
root_authorschmidt2015
root_permlinkminangka-seneng-bocah-kaendahan
max_accepted_payout1,000,000.000 SBD
percent_steem_dollars10,000
allow_repliestrue
allow_votestrue
allow_curation_rewardstrue
beneficiaries[]
root_title"Minangka seneng bocah-kaendahan"
pending_payout_value0.000 SBD
total_pending_payout_value0.000 STEEM
author_reputation4,343,952,310,672
promoted0.000 SBD
body_length0
reblogged_by[]
@steemyoda ·
re-schmidt2015-minangka-seneng-bocah-kaendahan-20181103t073702539z
The force is with you! You got a 50.00% upvote from @steemyoda courtesy of @schmidt2015!

http://ultraimg.com/images/2018/02/27/n8qb.gif
properties (36)
authorsteemyoda
permlinkre-schmidt2015-minangka-seneng-bocah-kaendahan-20181103t073702539z
categoryphotography
json_metadata{"app":"postpromoter/1.8.4"}
last_update2018-11-03 07:37:03
created2018-11-03 07:37:03
active2018-11-03 07:37:03
last_payout2018-11-10 07:37:03
depth1
children0
net_rshares0
vote_rshares0
children_abs_rshares0
cashout_time1969-12-31 23:59:59
max_cashout_time1969-12-31 23:59:59
total_vote_weight0
reward_weight10,000
total_payout_value0.000 SBD
curator_payout_value0.000 SBD
author_rewards0
net_votes0
root_authorschmidt2015
root_permlinkminangka-seneng-bocah-kaendahan
max_accepted_payout1,000,000.000 SBD
percent_steem_dollars10,000
allow_repliestrue
allow_votestrue
allow_curation_rewardstrue
beneficiaries[]
root_title"Minangka seneng bocah-kaendahan"
pending_payout_value0.000 SBD
total_pending_payout_value0.000 STEEM
author_reputation12,624,415,069
promoted0.000 SBD
body_length0
reblogged_by[]