Avukatları videoda Amber Heard'ın 'saldırıya uğramış bk by livetvtr

View this thread on steempeak.com
· @livetvtr ·
Avukatları videoda Amber Heard'ın 'saldırıya uğramış bk
https://ichef.bbci.co.uk/news/624/cpsprodpb/112F6/production/_113609307_hi062607447.jpg

Johnny Depp'in avukatlarının eski karısı Amber Heard'ın kız kardeşine "saldırdığını" söylediği bir video Yüksek Mahkemeye gösterildi.

Perşembe gecesi hukuk ekibine verilen videoda, Whitney Henriquez'in arkadaşları kız kardeşinin onu "dövmesini" ve vücudunu çürükler için incelediğini söylüyor.

57 yaşındaki Bay Depp, Güneş'in yayıncısına, ona "eş çırpıcı" adını veren çevrimiçi bir makale üzerinden dava açıyor.

Kağıt, doğru olduğu konusunda ısrar ediyor.

Heard: Depp'i sevdim, ama bir canavar olabilir
Depp 'şişe Heard gibi el bombası attı'
Depp, şişe ile birlikte parmak ucunun kırılmasıyla suçlanıyor
Londra'daki duruşmanın 14. gününde mahkemeye gösterilen videoda, Bayan Henriquez bir havuzla arkadaşlarıyla konuşuyor.

Bir arkadaşın "kavgaya girdin mi?" ve sonra "Amber'in kıçını dövdüğüne inanamıyorum."

Bir kadın, Henriquez'in yanağını ve kolunu inceliyor gibi görünüyor ve Bayan Henriquez, onun hakkında konuşmayacağını söylediğini duyuyor.

Telif hakkıEPA
Resim yazısı
Amber Heard, önceki gün delil verdikten sonra Cuma günü Yüksek Mahkemeye geldi
'Yalan'
Bay Depp'in avukatı David Sherborne, ekibinin videoyu "anonim bir kaynaktan" aldığını söyledi.

Videonun 2006 veya 2007'de bir gerçeklik televizyon şovunun çekilmesi sırasında çekildiğini ve yayın için olmadığını, ancak "acele" olduğunu söyledi - düzenlenmemiş ham görüntüler.

Mahkemeye şunları söyledi: "Bayan Amber Heard'ın şiddet ve insanlara saldırma öyküsü olduğunu ve kız kardeşi Whitney'in ekli olduğu bu video, Amber Heard'ın ona saldırmasından kısa bir süre sonra çekildiğini ve Bayan Whitney'in çekildiğini açıklamak için bizimle iletişime geçti. insanların yüzündeki ve vücudundaki çürükler hakkında yorum yaptığını söyledi. "

Bay Sherborne, yeni açıklanan video materyalinin "Bayan Whitney'in dün yalan söylediğini gösteriyor" ve kız kardeşinin kanıtını karşılamak için "kanıtını" uyarladığını "söyledi.

Tanık kürsüsüne dönen Bayan Henriquez, mahkemeye videoda kız kardeşi ile olan sözlü bir argümana atıfta bulunduğunu söyledi ve fiziksel olduğunu reddetti.

Arkadaşlarının "çıkarım yaptıklarını, kötü de olsa bir hikayesi yapmaya çalıştıklarını - ilginç, başka bir şey olmadığını" söyledi.

Perşembe günü, Bayan Henriquez, Bayan Heard'ın ona hiç vurmadığını ve kız kardeşinden "korktuğunu" reddettiğini söyledi.

Bay Depp'in Mart 2015'te Los Angeles'ta Bayan Heard'a "gerçekten çok sert ... birkaç kez" yumruk attığını gördüğünü söyledi. Henriquez, Bayan Heard'ın bu vesileyle Bay Depp'i yumrukladığını kabul etti - ama sadece " Savunmam "çünkü Bayan Heard, Bay Depp'in Bayan Henriquez'i merdivenlerden aşağı iteceğine inandı.

Cuma günü mahkemeye hitap eden Bay Sherborne, Henriquez'in sözde "merdiven olayı" hakkındaki kanıtlarının "başka herhangi bir insanın tanık olması gereken tek olay" olduğunu söyledi.

"Bayan Whitney'in güvenilirliği kritik öneme sahip."

Telif hakkıGETTY IMAGES
Resim yazısı
Bay Depp, Bayan Heard'a karşı şiddet uyguladığı iddialarını yalanladı
Bay Sherborne, Heard'ın ifadesinin "asla şiddet içermediğini, Bay Depp'e fiziksel olarak saldırdığını ... söylemediğini ve tek vesileyle kendini savunurken rol aldığı söyleniyor" dedi.

"Bayan Heard'ın kız kardeşine şiddet uyguladığına dair kanıtlar bu konuyla ilgili." Dedi.

'Anlamsız'
Sun'ın yayıncısı News Group Newspapers'ı (NGN) temsil eden Sasha Wass QC, Bay Sherborne mahkeme hakkında mahkeme hakkında konuşup "anlamsız" olduğunu söyleyene kadar videodan haberdar olmadığını söyledi.

Mahkemeye verdiği demeçte, "Bu, bir tür gerçeklik TV programı gibi görünen ve kesinlikle ciddi olmayan koşulsuz bir film görüntüsü."

Diyerek şöyle devam etti: "Bu açık kalpli bir takas, herhangi bir yaralanma kanıtı yok ve konuyu ele alacak ... daha fazla değil."

Ancak, Bay Depp'i temsil eden Bay Sherborne şunları söyledi: "Bu videodan sadece Bayan Amber Heard'ın kız kardeşine saldırmakla kalmayıp aynı zamanda Bayan Whitney Heard'ın maruz kaldığı yaralanmaların da oldukça açık olduğunu söylüyoruz. kasette gördüğümüz kişi tarafından incelenir.

"Bayan Amber Heard'ın Bayan Whitney Heard'ı" dövdüğü "ve yaralanmalar olduğu gerçeği inkar edilemez."

Depp 'dikte' Heard'ın işi
Bayan Heard'ın oyunculuk koçu Kristina Sexton da Avustralya'dan video linki ile kanıt veriyor.

Yazılı bir tanık ifadesinde Bayan Sexton, 2009 yılında aktrisle tanıştığını ve çiftin "oldukça hızlı bir şekilde" arkadaş olduğunu söyledi.

Bayan Heard'ın film rolleri seçmek konusunda "gergin bir enkaz" olduğunu söyledi çünkü Bay Depp'in tepkisi hakkında "çok endişeli" idi.

 Yes <a href="https://sites.google.com/site/iremdermircimusicbk/" title="iremdermircimusicbk">iremdermircimusicbk</a>
 Yes <a href="https://sites.google.com/site/arifcorlufilm/" title="arifcorlufilm">arifcorlufilm</a>
 Yes <a href="https://sites.google.com/site/arifcorluvideo/" title="arifcorluvideo">arifcorluvideo</a>
 Yes <a href="https://sites.google.com/site/arifcorluoyun/" title="arifcorluoyun">arifcorluoyun</a>
 Yes <a href="https://sites.google.com/site/arifcorluedit/" title="arifcorluedit">arifcorluedit</a>

Bayan Sexton, Bay Depp'in eski karısının çalışmasını "dikte ettiğini" iddia etti ve ona "fahişe parçaları" yapmasını istemediği için belirli işleri yapmamasını söyledi.

Kanıt veren Bayan Sexton, Bay Depp'in avukatı Eleanor Laws QC'ye aktörün Bayan Heard'da "hiçbir şeyi vurma, tekme atma veya atma" olduğunu görmediğini doğruladı.

 Tag <a href="https://twitter.com/hashtag/arifcorlufilm" target="_blank" title="arifcorlufilm">arifcorlufilm</a>
 Tag <a href="https://twitter.com/hashtag/arifcorluvideo" target="_blank" title="arifcorluvideo">arifcorluvideo</a>
 Tag <a href="https://twitter.com/hashtag/arifcorluoyun" target="_blank" title="arifcorluoyun">arifcorluoyun</a>
 Tag <a href="https://twitter.com/hashtag/arifcorluedit" target="_blank" title="arifcorluedit">arifcorluedit</a>
 Tag <a href="https://www.facebook.com/hashtag/arifcorlufilm" target="_blank" title="arifcorlufilm">arifcorlufilm</a>
 Tag <a href="https://www.facebook.com/hashtag/arifcorluvideo" target="_blank" title="arifcorluvideo">arifcorluvideo</a>
 Tag <a href="https://www.facebook.com/hashtag/arifcorluoyun" target="_blank" title="arifcorluoyun">arifcorluoyun</a>
 Tag <a href="https://www.facebook.com/hashtag/arifcorluedit" target="_blank" title="arifcorluedit">arifcorluedit</a>
 Tag <a href="https://www.tiktok.com/tag/arifcorlufilm" target="_blank" title="arifcorlufilm">arifcorlufilm</a>
 Tag <a href="https://www.tiktok.com/tag/arifcorluvideo" target="_blank" title="arifcorluvideo">arifcorluvideo</a> Tag <a href="https://www.tiktok.com/tag/arifcorluoyun" target="_blank" title="arifcorluoyun">arifcorluoyun</a>  Tag <a href="https://www.tiktok.com/tag/arifcorluedit" target="_blank" title="arifcorluedit">arifcorluedit</a>

NGN'nin avukatı Bayan Wass'tan gelen sorgulamada, Bayan Sexton daha önce parite arasındaki "sözlü kavgaların" farkında olduğunu söyledi ancak Nisan 2016'da, Heard, Bay Depp'in ona vurduğunu ve onu boğmaya çalıştığını söyledi.

<a href="https://www.tiktok.com/@arifcorlu?lang=en" target="_blank" title="followers">Followers</a> u <a href="https://www.tiktok.com/@arifcorlu?lang=tr" target="_blank" title="tr">tr</a> p <a href="https://www.tiktok.com/@arifcorlu" target="_blank" title="tv">Tv</a>  t <a href="https://www.tiktok.tv.tr/" target="_blank" title="tiktok">TikTok</a> r <a href="https://www.tiktok.com/music/Omegla-6850814965725580038" target="_blank" title="Omegla">Omegla</a> s <a href="https://www.tiktok.com/music/RainLoX-6850993254486248197" target="_blank" title="rainlox">rainlox</a>

Önümüzdeki hafta bitmesi beklenen iftira davası, Nisan 2018'de Sun'ın web sitesinde yayınlanan "Gone Potty: JK Rowling'in yeni Fantastic Beasts'deki 'gerçekten mutlu' döküm eşi çırpıcı Johnny Depp başlığı altında yayınlanan bir makaleye odaklanıyor. film?".
👍  , ,
properties (23)
post_id86,823,782
authorlivetvtr
permlinkavukatlari-videoda-amber-heard-in-saldiriya-ugramis-bk
categorynews
json_metadata{"tags":["news","dlike","weedcash","steemit","appics","actifit","art","blog"],"image":["https:\/\/ichef.bbci.co.uk\/news\/624\/cpsprodpb\/112F6\/production\/_113609307_hi062607447.jpg"],"links":["https:\/\/sites.google.com\/site\/iremdermircimusicbk\/","https:\/\/sites.google.com\/site\/arifcorlufilm\/","https:\/\/sites.google.com\/site\/arifcorluvideo\/","https:\/\/sites.google.com\/site\/arifcorluoyun\/","https:\/\/sites.google.com\/site\/arifcorluedit\/","https:\/\/twitter.com\/hashtag\/arifcorlufilm","https:\/\/twitter.com\/hashtag\/arifcorluvideo","https:\/\/twitter.com\/hashtag\/arifcorluoyun","https:\/\/twitter.com\/hashtag\/arifcorluedit","https:\/\/www.facebook.com\/hashtag\/arifcorlufilm","https:\/\/www.facebook.com\/hashtag\/arifcorluvideo","https:\/\/www.facebook.com\/hashtag\/arifcorluoyun","https:\/\/www.facebook.com\/hashtag\/arifcorluedit","https:\/\/www.tiktok.com\/tag\/arifcorlufilm","https:\/\/www.tiktok.com\/tag\/arifcorluvideo","https:\/\/www.tiktok.com\/tag\/arifcorluoyun","https:\/\/www.tiktok.com\/tag\/arifcorluedit","https:\/\/www.tiktok.com\/@arifcorlu?lang=en","https:\/\/www.tiktok.com\/@arifcorlu?lang=tr","https:\/\/www.tiktok.com\/@arifcorlu","https:\/\/www.tiktok.tv.tr\/","https:\/\/www.tiktok.com\/music\/Omegla-6850814965725580038","https:\/\/www.tiktok.com\/music\/RainLoX-6850993254486248197"],"app":"steemit\/0.2","format":"markdown"}
created2020-07-24 22:29:54
last_update2020-07-24 22:29:54
depth0
children1
net_rshares1,413,891,426
last_payout2020-07-31 22:29:54
cashout_time1969-12-31 23:59:59
total_payout_value0.000 SBD
curator_payout_value0.000 SBD
pending_payout_value0.000 SBD
promoted0.000 SBD
body_length7,890
author_reputation12,022,644,346
root_title"Avukatları videoda Amber Heard'ın 'saldırıya uğramış bk"
beneficiaries[]
max_accepted_payout1,000,000.000 SBD
percent_steem_dollars0
author_curate_reward""
vote details (3)
@steemcleaners ·
$1.75
Copying/Pasting full or partial texts without adding anything original is frowned upon by the community. Repeated copy/paste posts could be considered spam. Spam is discouraged by the community and may result in the account being Blacklisted.
👍  ,
👎  , , , , ,
properties (23)
post_id86,828,589
authorsteemcleaners
permlinkqe0p3b
categorynews
json_metadata{"app":"steemit\/0.2"}
created2020-07-25 09:02:00
last_update2020-07-25 09:02:00
depth1
children0
net_rshares3,582,195,584,945
last_payout2020-08-01 09:02:00
cashout_time1969-12-31 23:59:59
total_payout_value0.876 SBD
curator_payout_value0.876 SBD
pending_payout_value0.000 SBD
promoted0.000 SBD
body_length242
author_reputation3,004,538,530,204,693
root_title"Avukatları videoda Amber Heard'ın 'saldırıya uğramış bk"
beneficiaries[]
max_accepted_payout1,000,000.000 SBD
percent_steem_dollars10,000
author_curate_reward""
vote details (8)